Ajankohtaista

Tiedote 01.12.2023

Plate Power Oy:n Uusi Toimitusjohtaja Eetu Jääskeläinen Vahvistamaan Yrityksen Asemaa Metalliteollisuudessa

Lapua, 1. joulukuuta 2023 - Plate Power Oy on ilmoittanut nimittäneensä Eetu Jääskeläisen uudeksi toimitusjohtajakseen. Jääskeläinen, metalliteollisuuden sopimusvalmistuksen kokenut ammattilainen, tuo mukanaan laajaa asiantuntemusta ja johtamistaitojaan vahvistaakseen Plate Powerin asemaa alallaan.

"Olen erittäin innoissani liittyessäni Plate Powerin tiimiin. Uskon vahvasti yrityksen potentiaaliin ja olen valmis johtamaan sitä kohti entistä suurempaa menestystä metalliteollisuuden sopimusvalmistuksessa", sanoo Eetu Jääskeläinen.

Samalla ilmoitetaan, että pitkäaikainen toimitusjohtaja Paavo Hyyppä siirtyy uusiin tehtäviin, ottaen vetovastuun tuotekehityksen ja tuotannonkehityksen osastoista. Hyyppä on tunnettu visionäärisestä johtamistyylistään ja kyvystään kehittää tuotantoa.

Paavo Hyyppä kommentoi muutosta sanoen: "Olen kiitollinen mahdollisuudesta palvella yhtiötäni toimitusjohtajana, mutta uskon, että tämä muutos on askel oikeaan suuntaan. Tuotannon kehitys ja innovaatiot ovat keskeisiä tekijöitä menestyksessämme, ja odotan innolla pääseväni työskentelemään tiiviisti näiden osa-alueiden parissa."

Hallituksen puheenjohtaja Ville Ikola vahvisti muutoksen merkittävyyden: "Paavo Hyyppä on tehnyt erinomaista työtä toimitusjohtajana, ja uskomme hänen tuovan saman sitoutumisen ja osaamisen uusiin tehtäviinsä tuotannon kehityksen parissa. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä muutos vahvistaa yhtiömme kilpailukykyä ja valmistaa meitä tuleviin haasteisiin."

Lisätiedot:

Ville Ikola
hallituksen puheenjohtaja
Puhelin: 044 700 5000

Nimitysuutisia 2022

No niin, nyt olisi niitä luvattuja nimitysuutisia. Toimintamme on kasvanut merkittävästi, minkä myötä myös johto on tarvinnut uusiutumista. Nämä toimenpiteet ovat harkitun strategiamme tulosta, jonka

Jatka lukemista »

Combi Genius

Olemme investoineet uuteen Combi Genius lävistys-laserleikkuusoluun, jonka avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. (8.12.2017)

Jatka lukemista »

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.