Laatu

Yrityksemme valmistaa eri leikkausmenetelmin valmisosia metalliteollisuudelle laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Asiakkaiden tarpeiden täyttäminen ja työn laatu ovat keskeisiä tavoitteita yrityksemme toiminnassa. Arvostamme asiakkailta saatua palautetta, ja otamme sen myös huomioon toiminnassamme.

Yrityksemme johto on sitoutunut toimintajärjestelmän mukaiseen toimintaan tarjoamalla edellytykset laadun toteuttamiseen kaikessa yrityksemme toiminnassa. Yrityksemme jokapäiväisessä toiminnassa näkyy myös henkilöstön sitoutuminen laadun tuottamiseen. Henkilöstömme osaaminen varmistetaan jatkuvalla koulutuksella. Yrityksemme on sitoutunut toiminnassaan noudattamaan toimintaan liittyviä lakeja, asetuksia ja muita määräyksiä.

Toimintajärjestelmässämme on määritetty laatutavoitteet, ja asetettujen tavoitteiden täyttymistä mitataan. Toimintamme kehittymisen varmistamme jatkuvalla parantamisella. Toimintajärjestelmämme toimivuutta ja tehokkuutta arvioidaan sisäisten arviointien ja johdon katselmusten avulla.

Yrityksemme laatujärjestelmä noudattaa SFS-EN ISO 9001:2015 standardin vaatimuksia.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.