Ympäristö

Ympäristö asioissa yrityksemme Plate Power Oy noudattaa kestävän kehityksen periaatteita pyrkimyksinään jatkuva parantaminen ja ympäristön pilaantumisen ehkäiseminen.

Yrityksemme johto on määrittänyt ja hyväksynyt noudattamamme ympäristö tavoitteet.

Se myös valvoo, että asetetut vaatimukset saavutetaan ja mahdollistaa niiden toteutumisen asettamalla riittävät resurssit.

Uusien ja muutettavien tuotantomenetelmien kohdalla arvioimme niiden ympäristövaikutukset etukäteen. Tällaisten päätösten kohdalla pyrimme mahdollisuuksien mukaan eniten energiaa ja luonnonvaroja säästävään ratkaisuun. Raaka-aineita ja energiaa pyrimme käyttämään taloudellisesti sekä tuottamaan omaa energiaa aurinkovoimalalla.

Toiminnassamme syntyvän jätteen määrän pyrimme minimoimaan, sekä lajittelemme ja kierrätämme kaikki jätteet.

Henkilöstömme koulutuksessa ja ohjauksessa otetaan huomioon ympäristötietoisuuden lisääminen. Jokainen työntekijä on tietoinen oman työnsä mahdollisista ympäristövaikutuksista.

Kannustamme tavarantoimittajiamme kehittämään omia toimintojaan ympäristönsuojelun osalta.

Toimintajärjestelmämme noudattaa ympäristönhallintajärjestelmä SFS-EN ISO 14001:2015 standardin vaatimuksia. Yrityksemme toiminnassa noudatamme toimintaan liittyviä lakeja, asetuksia ja muita määräyksiä.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.