Yritys

Metallialan alihankintatyöt ja sopimusvalmistus

Plate Power Oy:llä on vankka kokemus metallialan alihankintapalveluista jo vuodesta 2002. Yritys on historiansa aikana muuntautunut pienestä nyrkkipajasta alansa merkittäväksi toimijaksi.

Toimitilamme sijaitsevat Lapualla, Etelä-Pohjanmaalla. Verkostoitumisen ja sopimusrahtien avulla pystymme palvelemaan asiakkaita lyhyillä toimitusajoilla ympäri Suomen. Toteutamme vaativimpiakin ohutlevykomponenttiratkaisuja sopimus- ja projektiasiakkaille muun muassa traktori-, juna-, laiva ja rakennusteollisuuteen sekä terveydenhuollon työympäristön kehittämiseen. Toimintamme ei kuitenkaan ole toimialasidonnaista vaan palvelemme mielellämme eri alojen toimijoita erilaisissa tarpeissa.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, mikäli voimme auttaa sinua jossain projektissa!

Metalliteollisuuden esikäsittely- ja osavalmistuspalvelut

Tarjoamme metalliteollisuuden esikäsittely- ja osavalmistuspalvelut suunnittelusta laserleikkaukseen ja särmäykseen, hitsaukseen ja kokoonpanoon. Käytössämme on Suomen tehokkaimmat koneet. Vaikka meiltä ei heti löytyisi ratkaisua projektiisi, niin suunnitellaan yhdessä ratkaisu.

Plate Powerin laadun takeena on sertifioidun laadunhallintajärjestelmän (ISO 9001:2015) noudattaminen. Nykyaikainen konekanta, tarkoin valitut materiaalit, ammattitaitoinen henkilökunta ja kattava yhteistyöverkostomme mahdollistavat laatukriteerit täyttävät tuotteet ja palvelut. Pyrimme innovatiivisesti kehittymällä vastaamaan uusiin haasteisiin.

Suunnittele sinä, me toteutamme!

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.