Palvelut

Plate Power Oy on erikoistunut laserleikkaukseen, levyntyöstöön, särmäykseen ja hitsaukseen

Tarjoamme metalliteollisuuden esikäsittely- ja osavalmistuspalvelut suunnittelusta laserleikkaukseen ja särmäykseenhitsaukseen ja kokoon­panoon. Valmistamme ja toimitamme tuotteita eri yrityksille toimialasta riippumatta. Käytössämme on Suomen tehokkaimmat koneet ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokasta palvelua.

Vaikka meiltä ei heti löytyisi ratkaisua projektiisi, niin suunnitellaan yhdessä ratkaisu.

Metallialan alihankintapalvelut ja sopimusvalmistus

Toteutamme alihankintatyöt yksittäisistä komponenteista aina pitkälle suunniteltuihin komponenttikokoonpanoihin ja pintakäsittelyihin saakka. Pystymme muuntautumaan ja reagoimaan nopeasti asiakkaan intressien ja tavoitteiden mukaisesti. Työskentelemme kahdessa vuorossa ja tarvittaessa jopa kellon ympäri, joten suuretkaan tilauserät eivät tuota ongelmia.

Toteutamme vaativimpiakin ohutlevykomponenttiratkaisuja sopimus- ja projektiasiakkaille muun muassa traktori-, juna-, laiva ja rakennusteollisuuteen sekä terveydenhuollon työympäristön kehittämiseen. Toimintamme ei kuitenkaan ole toimialasidonnaista, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli koet meidän olevan oikea sopimuskumppani yrityksellesi.

Metallityöt suunnittelusta toteutukseen tarpeidesi mukaan

Vahvuutenamme on kustannustehokkaiden tuotteiden suunnittelu ja tuotekehitys, jatkuva tuotannon kehittäminen, ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä työilmapiiri, lyhyet toimitusajat ja palveluiden monipuolisuus. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme myös vaativissa erikoisratkaisuissa verkostoitumisen ja kumppanuusperiaatteen avulla. Lisäksi loistava sijaintimme Lapualla valtateiden risteyskohdassa takaa ketterät toimitukset koko Suomeen.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.