Kokoonpanohitsauksen lisäksi suoritamme myös vaativat alumiinin sekä ruostumattoman teräksen ja haponkestävän teräksen hitsaukset.

Hitsaustyöt

Monipuoliset hitsaustyöt kuuluvat olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Toteutamme asiakkaillemme laadukkaat hitsaukset ammattitaidolla ja vuosien tuomalla kokemuksella eri materiaaleille. Tinkimättömän laadun takeena hitsaajillamme on käytössä hitsausluokat, jotka kartoitetaan ja joita ylläpidetään aina asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hitsauslaitteinamme ovat MIG/MAG, TIG, pulssi-MIG sekä robottihitsaussolu. Toteutamme vaativatkin hitsaustyöt lopputuloksesta tinkimättä.

Käyttämistämme hitsausmenetelmistä löytyy ratkaisu kaikenlaisiin tarpeisiin. Tavanomaisemmat perushitsaukset teemme nopeasti ja siististi perinteisellä MIG-/MAG-hitsauksella, alumiinia ja muita erikoisseoksia varten käytössämme on TIG-hitsausvälineet. TIG-hitsaus sopii erityisen hyvin alumiinin hitsaamiseen. Tarkat hitsaustyöt ja suuret erät annamme robottihitsaussolumme hoidettavaksi.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous etusivun lomakkeella!

Kokoonpanohitsaus

Ammattitaitoiset hitsaajamme hitsaavat ruostumatonta terästä, alumiinia sekä erilaiset rakenneteräkset. Myös vaativat pistehitsaukset onnistuvat. Tarvittaessa suunnittelemme ja toteutamme työhön tarvittavan Jigin.

Ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaus

Kokoonpanohitsauksen lisäksi suoritamme myös vaativat alumiinin sekä ruostumattoman teräksen ja haponkestävän teräksen hitsaukset varmalla otteella.

Kun tarvitset osaavaa ja luotettavaa kumppania hitsaustöihin tai tarvitset tuotteita, joissa vaaditaan hitsausta osana valmistusprosessia, ota meihin yhteyttä etusivun lomakkeella. Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.