Hitsaustyöt

Monipuoliset hitsaustyöt kuuluvat olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Toteutamme asiakkaillemme laadukkaat hitsaukset ammattitaidolla ja vuosien tuomalla kokemuksella eri materiaaleille. Tinkimättömän laadun takeena hitsaajillamme on käytössä hitsausluokat, jotka kartoitetaan ja joita ylläpidetään aina asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hitsauslaitteinamme ovat MIG/MAG, TIG, pulssi-MIG sekä robottihitsaussolu. Toteutamme vaativatkin hitsaustyöt lopputuloksesta tinkimättä.

Käyttämistämme hitsausmenetelmistä löytyy ratkaisu kaikenlaisiin tarpeisiin. Tavanomaisemmat perushitsaukset teemme nopeasti ja siististi perinteisellä MIG-/MAG-hitsauksella, alumiinia ja muita erikoisseoksia varten käytössämme on TIG-hitsausvälineet. TIG-hitsaus sopii erityisen hyvin alumiinin hitsaamiseen. Tarkat hitsaustyöt ja suuret erät annamme robottihitsaussolumme hoidettavaksi.

Kokoonpanohitsaus

Ammattitaitoiset hitsaajamme hitsaavat ruostumatonta terästä, alumiinia sekä erilaiset rakenneteräkset. Myös vaativat pistehitsaukset onnistuvat. Hitsaamme kokoon kappaleet, koneet, rakenteet sekä laitteet. Tarvittaessa suunnittelemme ja toteutamme työhön tarvittavan Jigin. Hitsaamme kappaleet tarkasti ja kestävästi monen vuoden kokemuksella.

Ruostumattoman teräksen hitsaus ja alumiinin hitsaus

Kokoonpanohitsauksen lisäksi suoritamme myös vaativat alumiinin sekä ruostumattoman teräksen ja haponkestävän teräksen hitsaukset varmalla otteella. Rosterin hitsaus eli ruostumattoman teräksen hitsaus on vaativa hitsauksen muoto, joka edellyttää tarkan hitsaustekniikan ja erilaisten materiaalien tuntemusta ja ammattitaitoa. Myös alumiinin hitsaus vaatii erityistä ammattiosaamista, jotta lopputulos on korkeatasoinen. Me olemme erikoistuneet haastaviinkin hitsaustöihin ja ammattilaisemme osaavat valita kuhunkin hitsaukseen sopivat menetelmät ja seokset. 

Kun tarvitset osaavaa ja luotettavaa kumppania hitsaustöihin tai tarvitset tuotteita, joissa vaaditaan hitsausta osana valmistusprosessia, ota meihin yhteyttä lomakkeella. Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.