Kokoonpano

Muuntautuvan kokoonpano-osaston ja ammattitaitoisten työntekijöiden avulla pystymme tarjoamaan monipuolisia kokoonpanopalveluita eri alojen asiakkaille. Suoritamme kokoonpanot ”avaimet käteen”- periaatteella asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jätä siis kone- ja laitekokoonpano ammattilaisen käsiin. Tarjoamme asiantuntevaa koneiden ja laitteiden kokoonpanoa asiakaslähtöisellä otteella. Kokoamme tuotteet valmiiksi kokonaisuudeksi sovitun mukaisesti, laadusta ja aikataulusta tinkimättä. Teemme laite- ja konekokoonpanoja niin pienemmille kuin isommillekin tuotantoerille.

Laitekokoonpanoa kokonaisvaltaisena palveluna

Meillä on monipuolista kokemusta erilaisista kone- ja laitekokoonpanoista. Sopimusvalmistajana olemme luotettava toimija, joka haluaa tarjota ensiluokkaista konepajapalvelua ja toimittaa tilaukset perille nopealla toimitusajalla. Jos etsit kumppania kokoonpanoon ja olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella!

Mikäli tarvitset laitekokoonpanon lisäksi muita metallintyöstöpalveluitamme saat meiltä myös mm.:

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.