Lävistys ja laserleikkaus

Metallin lävistys ja laserleikkaus soveltuu erityisesti tarkkojen reikien ja vaikeiden reunojen leikkaamiseen. Uusinta teknologiaa olevat koneemme pystyvät käsittelemään paksujakin levyjä alumiinia, ruostumatonta terästä, kulutusterästä, rakenneterästä, messinkiä sekä kuparia. Etuna kuitulaserilla leikatuissa levyissä verrattuna plasma leikkeisiin on mittatarkkuus sekä aihion suoruus. Käyttämämme menetelmä on erittäin kustannustehokas; vesileikkaukseen verrattuna hinta on noin puolet, joten sillä saavutetaan merkittäviä säästöjä. Meiltä löytyy tarvittavaa ammattitaitoa toteuttaa haastavimmatkin työt asiakkaiden toiveiden mukaan! 

Metallin lävistys nykyaikaisilla koneillamme mahdollistaa tarkkojen, erikokoisten reikien tekemisen myös suuriin aihioihin

Konekantamme avulla meidän on mahdollista tehdä erikokoiset ja -muotoiset reiät nopeasti ja kustannustehokkaasti. Käytännössä metallin lävistys tehdään pistimen avulla, joka työntyy metallilevyn läpi tasaisesti, jättäen levyn pintaan siistit ääriviivat. Lävistyksen avulla tehdään mm. eri käyttötarkoituksiin soveltuvia reikälevyjä.

Toteutamme kaikki metallin lävistykset ammattitaidolla, huomioiden lävistettävän materiaalin paksuuden sekä käyttötarkoituksen. Näin säilytämme tuotteen laatuvaatimukset. Nykyaikaisen konekantamme avulla, meiltä onnistuu myös suurten aihioiden lävistäminen.

Metallin laserleikkaus soveltuu erityisesti pikkutarkkaan työhön

Metallin laserleikkaus on erinomainen tapa työstää metallia silloin, kun on tarpeen tehdä pikkutarkkoja tai vaikeita leikkauksia. Kuitulaserleikkauskoneellamme metallin laserleikkaus onnistuu millintarkasti, tehden siististi mm. pyöristykset ja kaarevat muodot, terävät nurkat sekä vapaamuotoiset kuviot. Laserleikkaus mahdollistaa myös paksumpien materiaalien leikkaamisen suuremmilla leikkausnopeuksilla, joten prosessi on myös hyvin kustannustehokasta ja pystymme toteuttamaan myös pieniä tuotantosarjoja. 

Materiaalista riippuen, pystymme leikkaamaan 0,5 – 60 mm paksuisia levyjä. Koneemme pöydän työstöalue on 1500*3000 mm ja eri materiaalien maksimileikkauspaksuudet ovat: 

  • rakenneteräs ja ruostumaton teräs 60 mm
  • alumiini 50 mm
  • kupari 25 mm
  • messinki 30 mm

Laserleikkaus on vaihtoehto metallin vesileikkaukselle

Vesileikkaus ei ole enää ainoa ratkaisu paksujen metallilevyjen leikkaukseen. Tehokkaalla laserleikkauskoneellamme pystymme leikkaamaan muun muassa paksua terästä ja ruostumatonta terästä, paksua alumiinia sekä erilaisia kuparileikkeitä. Metallin laserleikkaus on vesileikkaukseen verrattuna kustannustehokkaampi ja nopeampi ratkaisu. Lisäksi lopputuotteet ovat puhtaammat. Kun siis seuraavan kerran etsit toteuttajaa metallin vesileikkaukselle, ota yhteyttä meihin niin selvitetään, olisiko laserleikkaus tuotteesi kannalta parempi vaihtoehto. 

Meiltä saat metallin lävistykset ja laserleikkaukset nopeasti ja kustannustehokkaasti. Toteutamme toiveidenne mukaiset metallin lävistykset ja laserleikkaukset ammattitaidolla, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.