Combi Genius – Lävistys-laserleikkaus parantaa työn tehokkuutta! Erilaisten metallien laserleikkaus ammattitaidolla ja mittatarkasti. Toteutamme myös pienet sarjat kustannustehokkaasti.

Levyntyöstö

Combi Genius – Lävistys-laserleikkaus parantaa työn tehokkuutta! Erilaisten metallien laserleikkaus ammattitaidolla ja mittatarkasti. Myös pienet sarjat kustannustehokkaasti.

Laserleikkaus mahdollistaa muotokappaleiden mittatarkan ja tehokkaan leikkauksen. Combilaser on tehokas menetelmä, koska levyä ei tarvitse välillä eri työvaiheiden vuoksi ottaa koneesta pois. Leikkausvahvuus teräksissä jopa 8 mm levypaksuuteen saakka.

Huippuluokan lävistystä ja kuitulaserleikkuuta

Moderniin yhdistelmäkoneeseen kuuluu olennaisena osana täysin sähköservotoiminen NC-ohjattu akselisto, jonka energiatehokkuus, huoltovapaus ja käyttönopeus ovat omaa luokkaansa. Koneen tehokkuuden kulmakiviä ovat myös suuri työkalukapasiteetti, suuri käytettävissä olevien työkalujen valikoima sekä helppo ja nopea asetusten teko. Lasertehonlähteenä yhdistelmäkoneeseen soveltuu parhaiten aito kuitulaser, jonka hyötysuhde on erittäin korkea ja jonka paras käyttöaste ulottuu sopivasti koneen alle 8 mm:n materiaalivahvuuksiin. Muovaus ja muut lisätyövaiheet sekä käytön kaikkinainen helppous ovat tekijöitä, jotka pienentävät kappalekustannuksia ja tekevät yhdistelmäkoneesta tuottavan ja kilpailukykyisen tuotantoratkaisun.

Combi Genius yhdistää tehokkaan lävistyksen uusimpaan kuitulaserleikkuuteknologiaan, jolloin tämä erittäin monipuolinen integroitu valmistuskonsepti nousee tehokkuudessaan aivan uudelle tasolle. Optimoitu leikkuupää, kollimaattori, siirtokuitu ja leikkuuparametrit takaavat erittäin korkean leikkuulaadun ja nopeuden.

 Katso konekohtainen esittelyvideo tästä