Ohutlevytyöt

Toteutamme laadukkaat ja vaativat ohutlevytyöt sekä kokoonpanot luotettavasti monenlaisiin tarpeisiin. Nykyaikaisilla ja tehokkailla koneilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ohutlevytyöt kustannustehokkaasti. Valmistamme kaikenlaiset ohutlevytuotteet yhdestä kappaleesta suursarjoihin. Loistava sijaintimme Lapualla monen valtatien risteyskohdassa, takaa ketterät toimitukset koko Suomeen.

Ohutlevytyöt valmistuvat millilleen oikeilla mitoilla. Voimme valmistaa ohutlevyistä erilaisia kappaleita mm. särmäämälläleikkaamalla ja liittämällä niitä toisiinsa. Teemme ohutlevytuotteita mm. sähkö- ja informaatioteollisuuteen, rakennusteollisuuteen ja telakkateollisuuteen. Useimmin teemme ohuista metallilevyistä erilaisia koteloita, sähkökaappeja, suojia, laatikoita ja koneen osia asiakkaidemme tarpeisiin. Yleisimmät työstettävät materiaalit ovat teräs, alumiini, ruostumaton teräs, haponkestävä teräs, putket ja levyt. Pystymme työstämään suuriakin levyjä, metallista riippuen jopa 60 mm asti. Ohutlevyt voidaan lisäksi pintakäsitellä eri tavoin, muun muassa sinkittämällä.

Ohutlevytyöt ja levyntyöstö metallialan ammattilaiselta

Toteutamme erilaisia ohutlevytöitä asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan koko Suomen alueelle. Meiltä saat saman katon alta lisäksi suunnittelun, särmäykset ja pintakäsittelyt vankalla ammattitaidolla. Voimme halutessasi toteuttaa myös tuotteesi kokoonpanot. Meiltä saat myös yksittäisen osavalmistuksen sekä protomallien työstön.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.