Reikälevyt

Reikälevyt (tunnetaan myös nimellä perforoitu levy) ovat käyttötarkoitukseltaan monipuolisia ja kestäviä levyjä, niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Valmistamme erilaisia reikälevyratkaisuja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Nykyaikainen konekantamme mahdollistaa myös erimuotoisten ja -kokoisten reikien työstämisen isoistakin aihioista kustannustehokkaasti ja nopeasti. Erikoisuutena tarjoamme myös todella paksuja reikevyjä aina 40 mm asti alumiinista ja kaikista teräslaaduista.

Tilaa reikälevyt käyttötarkoituksen mukaan räätälöitynä

Monikäyttöisiä reikälevyjä käytetään paljon mm. rakennusteollisuudessa, ilmastointijärjestelmissä, äänieristyssuojissa, työkoneiden suojauksessa, mutta myös rakennusten julkisivuissa, näkösuojina sekä huonekaluissa ja sisustuksessa. 

Reikälevyä tilatessa on hyvä kertoa millaiseen käyttötarkoitukseen levy on tulossa, jotta osataan ottaa huomioon mm. materiaali ja sen paksuus sekä suunnitella oikea reiän muoto, koko sekä reikäväli. Nykyään työstettävän reiän ei tarvitse olla ainoastaan pyöreä. Erikoistyökaluvalmistuksen avulla pystymme valmistamaan minkä muotoisia reikiä tahansa.

Ulkokäyttöön soveltuvat parhaiten vaihtelevia sääolosuhteita kestävät materiaalit, kuten ruostumaton teräs, alumiini tai sinkitty teräslevy. Sisätiloissa suosituimpia reikälevyjä ovat mm. maalatusta teräksestä valmistetut levyt. Reikälevyjen lisäksi teemme myös muita lävistystä ja laserleikkausta vaativia töitä.

Meiltä onnistuvat myös paksuista ja isoista aihioista työstetyt reikälevyt

Meiltä löytyy tarvittavaa ammattitaitoa ja oikeat koneet myös paksun teräksen, kuparin ja alumiinin käsittelyyn. Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä juuri teille sopiva kustannustehokas ratkaisu.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.