Sopimusvalmistus

Metallituotteiden ja -komponenttien sopimusvalmistus

Ota meidät kumppaniksi metallituotteiden ja -komponenttien sopimusvalmistukseen. Plate Power Oy tarjoaa yrityksellesi loppuun saakka varmistettua laatua ja kustannustehokkuutta sekä toimitusvarmuutta ilman useita välikäsiä. Loistava sijaintimme Lapualla valtateiden risteyskohdassa takaa ketterät toimitukset koko Suomeen.

Valmistamme ja toimitamme tuotteita eri yrityksille toimialasta riippumatta. Suunnittelemme ja kehitämme koneita, laitteita ja metallikomponentteja asiakkaan tarpeisiin, yhteistyössä asiakkaan kanssa. Valmistamme toiveidesi mukaisen metalliosan, osakokonaisuuden tai täysin valmiin lopputuotteen. Meiltä saat kattavasti metallituotteiden valmistukseen liittyvät palvelut vaativiinkin tarpeisiin. Palveluihimme kuuluu mm. teräksen laserleikkaus, taivutushitsauspinnoitus ja kokoonpano. Käytössämme oleva monipuolinen ja nykyaikainen konekanta mahdollistaa niin suursarjojen kuin yksittäiskappaleidenkin valmistuksen tehokkaasti ja kilpailukykyisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan yhteistyö!

Sopimusvalmistus ja alihankinta 20 vuoden kokemuksella

Teemme metallitöiden kokonaistoimituksia ja sopimusvalmistusta pääasiassa rakennusteollisuuden tarpeisiin, mutta myös monille muille toimialoille. Tarjoamme kokonaisvaltaista metalliteollisuuden osaamista osavalmistuksesta tuotekokonaisuuksiin ja olemme tarvittaessa asiakkaan mukana jo tuotekehitysvaiheessa. Keskittämällä koko tuotantoprosessisi meille voit varmistua siitä, että kokonaisuus on kustannustehokas ja aikaa säästävä.

Voimme käsitellä kuparia, messinkiä ja kaikkia teräslaatuja, kuten rosterit ja haponkestävät metallit, aina 60 mm asti. Saat paksut ja ohuet metallilevyt sekä niiden työstön kätevästi saman katon alta. Meillä on Suomen tehokkaimmat koneet ja pystymme valmistamaan metallikomponentteja edullisesti.

Valitse luotettava metallialan kumppani

Vaikka ratkaisua tuoteprosessin läpivientiin ei löytyisi valmiina, lähdetään yhdessä tekemään ja suunnittelemaan ratkaisua. Pystymme valmistamaan asiakkaillemme osakokonaisuuksia ja valmiita tuotteita pieninä sarjoina. Meiltä saat osa- ja valmistuotteet nopeina toimituksina koko Suomeen.

Plate Power on kokenut kotimainen metallituotteiden sopimusvalmistaja. Meidät tunnetaan luotettavana toimijana ja olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta joustavuudesta sekä kustannustehokkuudesta. Lähdemme mielellämme mukaan tuotekehittelyyn ja muihin räätälöityjä toteutuksia vaativiin projekteihin.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.