Suunnittelu

Metallikomponenttien ja metallituotteiden suunnittelu

Vahvuutenamme on kustannustehokkaiden metallituotteiden ja metallikomponenttien suunnittelu ja tuotekehitys. Pyrimme aina suunnittelemaan asiakkaiden toiveita vastaavan, kustannustehokkaan tuotteen Vertex 3D-mallinnusohjelmiston avulla. Se on CAD-ohjelmisto, joka soveltuu kaikenlaisten 2D- ja 3D-kappaleiden suunnitteluun.

Suunnittelumme kattaa tuotekehityksen sekä teknisen suunnittelun. Suunnittelemme lopullisen tuotteen valmistusprosessin valmiiksi mahdollisimman kustannustehokkaaksi. 3D-suunnittelu säästää aikaa sekä kustannuksia. Mallin avulla varmistetaan tuotteen mitoitus ja toimivuus, tarvittavat muutokset voidaan tehdä ennen tuotantoa. Suunnittelun ansiosta lopullinen tuote on varmasti toimiva ja oikein mitoitettu. Pitkäaikainen kokemuksemme prototyyppien rakentamisesta ja metallialan töistä varmistavat tuotteiden vaatimusten mukaisen laadun kustannustehokkuudesta tinkimättä. Mikäli sinulla on olemassa oleva malli, meiltä onnistuu komponentin mallinnus piirto-ohjelmalla. Mikäli sinulla on vasta alustava idea, voimme yhdessä kehittää sen valmiiksi tuotteeksi.

Metallityöt suunnittelusta kokonaisratkaisuihin

Autamme asiakastamme valitsemaan oikeat materiaalit ja rakenteet niin, että tuotteen valmistus on laadukasta, tehokasta ja edullista. Protovalmistus ja koesarjat tehdään samoilla laitteilla kuin varsinaiset tuotantosarjatkin. Näin voimme varmistua valmistuksen onnistumisesta ennen tuotantoa.

Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Siksi kokonaisratkaisumme kattavat kaiken metallikomponenttien suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen – pienistä tuoteosista aina pintakäsiteltyihin ja kokoonpantuihin tuotteisiin.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.