Nimitysuutisia 2022

No niin, nyt olisi niitä luvattuja nimitysuutisia.

Toimintamme on kasvanut merkittävästi, minkä myötä myös johto on tarvinnut uusiutumista.

  • 1.2.2022 nimitimme PP-Tuotteen liiketoimintajohtajaksi Aleksi Ämmälän. Aleksi ottaa vastuuta PP-Tuotteen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.
  • 1.5.2022 nimitimme Plate Powerin liiketoimintajohtajaksi Eetu Jääskeläisen. Eetun vastuualueeseen kuuluu Plate Power Oy:n kokonaisvaltainen kehittäminen, jotta myös Plate Powerilla voimme olla ajan hermolla ja palvella asiakkaitamme yhä paremmin nyt ja jatkossa.

Nämä toimenpiteet ovat harkitun strategiamme tulosta, jonka mukaisesti jaamme enemmän vastuuta yritystemme toiminnoista. Vastuunjako auttaa tuotekehityksen sekä tuotannon toimintojen parantamisessa ja kehittämisessä.

Paavo Hyyppä ja Ville Ikola jatkavat mukana yritysten toiminnoissa, keskittyen enemmän tuotekehityksen painopisteisiin. Heidän ideoitaan tullaan näkemään ja toteuttamaan myös jatkossa, entistäkin tiheämmin.

Aurinkoista kesää kaikille!

– Plate & PP Poppoo

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.