Maksu- ja toimitusehdot

Maksuehto on 14 päivää. Jos yksittäinen tilaus on suuruudeltaan enemmän kuin jälleenmyyjän 6kk ostot keskimäärin, on jälleenmyyjältä mahdollista vaatia ko tilauksen osalta maksutavan muutosta tai muita vakuuksia.

Jälleenmyyjä tilaa tuotteet sähköpostilla. Tilattuaan tuotteet jälleenmyyjä on velvollinen vastaanottamaan tuotteet ja maksamaan ne tilauksensa mukaisesti. Toimitetut tuotteet ovat Plate Powerin omaisuutta, kunnes lasku on maksettu täysimääräisesti. Jos jälleenmyyjällä on erääntyneitä laskuja, on Plate Powerilla oikeus pysäyttää toimitukset, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu. Maksuehtoa voidaan muuttaa, jos jälleenmyyjällä on toistuvia viivästyneitä suorituksia tai jos jälleenmyyjän luottoluokitus olennaisesti heikkenee (esim. maksuhäiriömerkintä). Plate Powerilla on oikeus periä viivästyskorkoa ja laskuttaa huomautuskulut. Eräpäivän jälkeinen saatavahallinta siirtyy automaattisesti perintäyhtiölle.

Plate Powerilla on oikeus halutessaan ottaa maksamattomat tuotteet takaisin maksamattoman laskun katteeksi. Jos Plate Power sitä vaatii, jälleenmyyjän on palautettava maksamattomat tuotteet Plate Poweille kymmenen (10) päivän kuluessa vaatimuksen esittämisestä lukien.

Kiinnostuitko - pyydä tarjous!

Onko sinulla idea ja tarvitset toteuttajan? Haluatko apua suunnitteluun? Yksittäiskappale vai sarjatuotanto?

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tällä lomakkeella. Täytä kenttiin vähintään nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kerro mistä palvelusta haluaisitte saada tarjouksen.